Hvorfor jeg blogger

Jeg pleier egentlig ikke være flau over bloggen min. Men når det kommer til familie og slekt, kjenner jeg at jeg ikke syntes det er gøy når halve familien skal oppdatere og kommentere om hva du blogger om  hele tiden. Jeg vil jo selfølgelig ha lesere, men de bør vel nesten ha litt interesse av det jeg blogger om, og ikke meg som person? Vet ikke om dere skjønner det, for det er litt vanskelig å forklare, men dere skjønner kanskje at jeg ikke vil ha lesere som ikke bryr seg et sekund om hva jeg skriver om

min blogg skriver jeg om hverdagen min hovedsaklig. Om jeg en eller annen dag i uka skriver om hva jeg har på meg, skjønner jeg ikke hvem som tar skade av det. Jeg blogger jo for min egen del. Og om jeg ikke skriver om det som skjer i verden, eller det som går på nyhetene, så er det faktisk mitt valg. Nå sikter jeg ikke til noen som pleier, eller har kommet med kommentarer på hvordan jeg blogger. Jeg bare syntes det er litt kjipt å få høre flere ganger i uka, hvorfor jeg blogger om det, og ikke det. 


Men,
jeg er jo også superheldig som får så mange fine kommentarer fra lesere hver dag, så tusen takk til dere  

-Visst du har blogg, hvorfor blogger du ? :-)  

 


  2 kommentarer på "Hvorfor jeg blogger"

Postet av: megoglitttil
helt enig med deg, fikk et "hatbrev" i går på bloggen min.. som sier masse stygge ting, når jeg bare blogger om de jeg syntes. Og jeg blogger ikke om noen eller skriver stygt om noen ting..

:/ Elsker bloggen din!
05.03.2012, 17:51
URL: http://megoglitttil.blogg.no
Postet av: HEI
Elsker bloggen din :D
05.03.2012, 18:15

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits