til benedicte

Dette kommer nok til å bli det kleineste jeg noen gang har skrevet her på bloggen.

Jeg er så heldig. Jeg har en utrolig, fantastisk, og fin bestevenn. Hun er en sånn person som stiller opp uansett. Vi har delt både gode dager og vonde dager. Vi har hatt oppturer og nedturer. Men, alt i alt, så er du en av mine beste venninner. 

Det jeg liker best med deg er at deg er så ærlig. Ekte vennskap er ikke for meg bare vennlige råd, men man må også kunne tåle og høre de tøffe tingene, uten at man snur ryggen. Du er også så utrolig gøy å være med. Vi finner på noe uansett hvor vi er. Vi har så mange fantastiske gode minner sammen, selvom vi ikke har kjent hverandre mer enn litt over et år - og flere minner skal det bli! Vi er også ganske så like. Vi mener ofte de samme tingene og  liker mye av det samme. Min hverdag i dag ville ikke vært den samme uten deg, Benedicte. Og jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg elsker deg. 

suss og klem. 


  4 kommentarer på "til benedicte"

Postet av: Benedicte Veland
Jeg elsker deg så, du betyr så mye. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
09.01.2013, 21:00
URL: http://benedictev.blogg.no
Postet av: Malin Olsvoll
søtt!
09.01.2013, 21:09
URL: http://malinmalut.blogg.no
Postet av: Kamilla !
Utrolig søtt! :D
09.01.2013, 21:10
URL: http://kamillasr.blogg.no
Postet av:
åe
09.01.2013, 22:08

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits