last week


instagram -> @odalinnea

Den siste uken har det skjedd en del. Jeg har vært på arbeidsuke hos Tv2 og vært i Oslo på Justin Bieber konsert. Å jobbe hos Tv2 har vært veldig lærerikt og ganske så gøy. Har fått sett hvordan de redigerer, lager sendinger, programmerer etc. Justin Bieber konserten var utrolig! Har aldri vært med på noe så gøy før. Jeg er jo ikke en "superbelieber", men herlighet så gøy det var å bare være i Oslo når han var der. Stemningen før, under og etter konserten var helt utrolig.En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Dagen etter konserten var jeg tilbake på jobb. Da var jeg utrolig trøtt og sliten. I tilegg til at jeg hadde vondt i halsen etter og sunget og skreket så mye. Men nå skal jeg opp på KRIK og så tar jeg helg. Det skal bli utrolig deilig å slappe litt av i helgen. Vi snakkes i morgen! 

 


  2 kommentarer på "last week"

Postet av: Olga Chervinska
Om du orker kan du ta en titt innom bloggen min og kanskje legge igjen en kommentar? Posta nettopp klein videoblogg! haha kos deg videre!
19.04.2013, 20:14
URL: http://olgac.blogg.no
Postet av: Lotte Mathilde
Så søt blogg! :)
19.04.2013, 20:26
URL: http://kivo.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits