heioghopp

Heisann! Siden bloggen min er en av de mest etterspurte bloggene i Norge følte jeg et ganske stort ansvar til å begynne å blogge igjen. Eller, jeg sluttet jo aldri. Tok bare en pause uten og gi beskjed til dere. Og  når jeg sier "dere", så mener jeg  mine tre venner, familien og meg selv. Neida, så gale er det vel ikke (enda)? De få ukene jeg har vært borte har jeg gjort det som jeg alltid har gjort når jeg ikke blogger: vært sosial, hatt et liv, ikke tatt bilder av meg selv, fokusert på skolen osv. Jeg har glemt å fortelle dere at bloggen fylte 2 år for ikke så lenge siden. Hipphurra. Bare jeg som synes det er utrolig at jeg fortsetter med dette? Når du har skrevet innlegg på en blogg i to år er det et ganske stort bevis på at jeg har fritidsproblemer.  Jeg har forresten gått tom for ideér til hva jeg skal blogge om, så kom med tips om hva dere vil lese om:-)

 

 


  2 kommentarer på "heioghopp"

Postet av: Marita Solheim
Herleg :-D Har faktisk blogga i fire år :o
07.06.2013, 08:29
URL: http://www.maritasunshine.blogg.no
Postet av: Kjersti
herlig :)
07.06.2013, 13:53
URL: http://kjerstiforever.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits