fjortende novemberFineste mamma tok doktorgrad på torsdag. Hun hadde disputas på dagen, og hadde besøk senere på kvelden. En utrolig fin dag!

syttende mai

(Dette innlegget er forhåndskrevet. )

Heihei. Dagen i går var var kjempefin. Koste meg veldig sammen med venner og familien. Jeg spilte i hallen sammen med korpset om formiddagen og senere drog vi ut til bestemor og bestefar
 og var der sammen med resten av familien. Akuratt nå er jeg på vei til Stordalen, der jeg og noen venner skal være med en venninne på hytten til i morgen.

-Hvordan var din syttende mai? :-) 

bedroom

Hei. Har fått en del spørsmål om hvordan rommet mitt ser ut. Har lagt ut video og bilder før, men har endret en del ting og fått en del nytt. So here you go. 


                     

 

 

 

bilder fra helgen

Heihei. Denne uken har vært en av de beste på lenge. Ble femten på onsdag, skoleball på torsdag, bursdagsbesøk til fire venner på fredag, feiring av min og Benedicte sin bursdag i går. Kan godt si jeg er ganske så sliten etter alle disse dagene. Så skal bli godt å ikke bare gå i kjole og høye hæler. Jeg  hadde i alle fall en veldig fin kveld i går og håper alle dere også har hatt det. Hva har du gjort i helgen? :-) 

pen, penere, alle andre

Pen, penere, alle andre. Alle andre bortsett fra meg.  De perfekte jentene, de uten kviser. De uten det lille ekstra fettlaget. De uten feil. Hvorfor tenker vi sånn egentlig? 

Overalt ser vi jenter uten noen urenheter i ansiktet. Uten slitt hår. Med flat mage og finere ben enn det du selv mener at du har. Vi tenker at de er perfekte, og at vi vil se sånn ut.  Hva skal det egentlig til for å bli fornøyd med sitt eget utseende? Vi jenter dømmer veldig lett etter utseende. Enten er man for tykk eller for tynn. For lange ben eller for korte. For høy eller for lav.  For mye sminke eller for lite. Vi må slutte å rakke ned på hverandre. Slutte å dømme etter utseende. Dersom man ser en jente med langt platinablondt hår og mye sminke. Da vil noen automatisk gå rundt å mene hun er fjortis. Har man ikke lov til å se ut sånn som man vil? Det er sånne ting som gjør at personer får dårlig selvtillit. Isteden for å rakke ned på andre, kan man heller si positive ting om andre, og seg selv. For det er lov  å ha god selvtillit. Det er lov å være fornøyd med seg selv. For du er perfekt akkuratt sånn som du er :-) -Hva er ditt synspunkt på utseende? 

 

til benedicte

Dette kommer nok til å bli det kleineste jeg noen gang har skrevet her på bloggen.

Jeg er så heldig. Jeg har en utrolig, fantastisk, og fin bestevenn. Hun er en sånn person som stiller opp uansett. Vi har delt både gode dager og vonde dager. Vi har hatt oppturer og nedturer. Men, alt i alt, så er du en av mine beste venninner. 

Det jeg liker best med deg er at deg er så ærlig. Ekte vennskap er ikke for meg bare vennlige råd, men man må også kunne tåle og høre de tøffe tingene, uten at man snur ryggen. Du er også så utrolig gøy å være med. Vi finner på noe uansett hvor vi er. Vi har så mange fantastiske gode minner sammen, selvom vi ikke har kjent hverandre mer enn litt over et år - og flere minner skal det bli! Vi er også ganske så like. Vi mener ofte de samme tingene og  liker mye av det samme. Min hverdag i dag ville ikke vært den samme uten deg, Benedicte. Og jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg elsker deg. 

suss og klem. 

bestfriend

ilu.

black fluid
Kjøpte denne herligheten i Frankfurt for en måned siden. Jeg kan trygt si at det har blitt favorittperfymen min. 

-Hvilken parfyme bruker du? 

 

 

savn

Det er så utrolig mange stunder jeg savner fra dette året her. Både med venner og familie. Det kommer flere bilder senere idag. 

-hva synes du om bildene?

julestemningHar fått pyntet litt smått til jul på rommet mitt nå. Også er det så utrolig koseligt å tenne små lys rundt i rommet! Nå mangler jeg bare alle julegavene jeg skal kjøpe. Noen som vil donere litt penger til meg? ;-) Skal vel bare slappe av resten av kvelden (...) Håper dere får en super lørdag! 

-Hva gjør du i kveld? 

hjertesaker

noe som jeg liker veldig godt er positive tilbakemeldinger. om det er kommentarer på bloggen eller hverdagslig.  uansett, forige uke gjorde vi noe ganske gøyt på skolen. alle fikk en lapp hver for hver elev i klassen og på de skulle vi skrive noe positivt om den personen. utrolig gøyt! blir så glad av sånne ting, det gjør virkelig dagen min! 


nå har jeg alle sammen i en finfin boks. hva gleder deg ? 

favourite

Hei. Fikk et spørsmål om jeg kunne dele favorittlisten min fra spotify. Det kan jeg! Dere finner den her. Den har for det meste fine og rolige sanger. 

soool i ansiktet, hah.. 

-Har du en spotifyliste du vil dele med meeg? :-)

 

my makeup

 Dette er de produktene jeg bruker til hverdags. Bruker du noe av det samme?

 

a happy birthdayHei. Idag feiret vi kusinen min Livia, sin 4 års dag. Kjempekoseligt

-Hva har du gjort idag?

strawberries, raspberries and chocolate

Idag har jeg vært med Emilie. Vi tok oss en liten tur opp på senteret og kjøpte jordbær og sjokolade(). Resultatet ser du under.  namanam, sunne er vi. neida, joda.

Et av de penere bilder av meg.

  

Emilie

I morgen tar vi turen til byen. Også trekker jeg vinneren av oslovekonkurransen. Dersom du ikke har meldt deg på, kan du fortsatt gjøre det HER.

Håper alle har hatt en super dag! god natt


oslovearmbånd♥♥♥♥♥♥♥♥

Fikk noen utrolig fine armbånd i posten i dag. Fikk to sett av disse osloveårmbåndene. Et sett skal jeg ha selv, kanskje det andre kan jeg gi ut i en konkurranse, dersom dere vil? Dersom dere vil kjøpe de kan dere bare gå innpå oslove.no. Du får kjøpt de for en billig penge og støtter en god sak. Pengene går nemlig til røde kors. 

-Vil dere ha konkurranse om å vinne oslovearmbåndene? :)

 

 

yesterday


INSPIRATION


VENNINNEKOS

Nå er Hedda, Amalie, Malene, Silje, Eline, Bertine og Benedicte her♥ 

Vi snakkes i morgen :-) Ha en fin kveld! 

FAVORITTSHORTSER

Heisann! 

Dette er mine fem favorittshortser. Tror faktisk shorts er det klesplagget jeg liker best om sommeren!

 


Cubus -(oppklippet) bikbok -(oppklippet) Gina Tricot-bikbok-zara


Og dette er soleklart den aller fineste, synes jeg. Elsker den :-)

Hva synes du om shortsene? :-)

AVREISE

Heisann!

Dette er et kjapt lite blogginnlegg der jeg egentlig bare vil si hei og hade. Jeg reiser til Frankrikre nå, så vi sees om en uke 
CUTE DOCK

 
 

 

Har fikset docken på macen, synes den ble så søøt, så måtte bare vise dere denhttp://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

-Hva har du gjort på idag? :-) 

-Hatt en fin dag?

ting jeg ser frem til

Hei! 

Endelig kom solen tilbake idag, herlig! Skal ha mattetentamen i morgen, så tror jeg skal sitte ute og pugge litt :-) Utrolig deilig å tenke på at i morgen er den siste prøven vi skal ha dette skoleåret. Året har egentlig gått kjempe fort. 

Nå for tiden er det så mye jeg gleder meg til. Det er så mye som skjer fremover mot høsten. Så under lagde jeg en liste over ting jeg ser frem til :-)

 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngÅ reise til Paris og Nice om 5 dager

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngDagen skolen slutter, hehe

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngNM med korpset 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngDanmark med korpset

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngBade, myee

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngTeltturer med venner

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngÅ bli bruuun

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngKjøre båt, og stå på vannskii

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngNew York i November, lenge til, men gleder meg sånn!


oslo 2012

Hva ser du frem til ? :-)

la vie est belle

HeisannIcon Det har vært en helt utrolig fin uke dette her. Vakkert vær, og mange herlige mennesker. Onsdags ettermiddag, gikk til bading og soling ute på Seim. Torsdagen var det grilling med trinnet. Og fredag til lørdag tur opp Ulrikken og over Vidden.  Hadde med kameraet de to første dagene, men orket ikke dra det med på fjellturen :-)
Nå må jeg jobbe videre med engelsken til i morgen.. 

Hva har du gjort på i helgen?

-oda linnea

HJEMMELAGET HÅRBÅND OG SLØYFE

Hei søtinger! 

Fant et gamelt silkebånd, og et rødt stoff i går og tenkte jeg kunne lage noe av det :-) Så da fikk jeg meg et nytt hårbånd, og en sløyfe til håret :-)Hva synes du? :-) 

 

SMÅ GLEDER

Heisann

I sted tenkte jeg jeg skulle lage et innlegg om ting som gjør meg glad i hverdagen.  Etter jeg hadde kommet på et par ting som gjorde meg glad, merket jeg at det er så utrolig lite som kan gjøre meg, eller egentlig alle glade.  Og vet dere hva?  De fleste av de gledene under, er ting som er i hverdagen. Små gleder som ingen legger merke til kanskje.  Derfor har jeg bestemt meg for å sette mer pris på alle disse små gledene

 Et smil.Å komme inn fra regnet.

 Varme klemmer.

 Cupcakes som er rosa og søte.

Lukten av en gammel bok.

Et par nye sko.

Følelsen av å gå med sommerklær.

Sanger som du kjenner deg igjen i.

 Å ta deg selv i le av noe du tenker på.

Oreokake.

Hyggelige mennesker.

 Folk som lytter på hva du sier.

 Følelsen av et nyklippet hår.

Shushi.

 Komplimenter.

 Når du får vite at noen har sagt noe hyggelig om deg.

Venner/familie. Å finne penger som du har glemt i jakker/bukser.

Å få en bra karrakter.

 Gutter som lukter godt.

Drikke en varm kopp te om kvelden.

Frustrerte fruer.

Å lakke neglene.

Sjokolade.

Snø

Å oppnå noe man har jobbet hardt for.

Å  møte igjen gamle venner/venninner.

 Blomster som lukter godt.

Kreppet sengetøy.

Å ta en varm og god dusj.

 Sole seg på stranden.

 Lyden av måker.

"Pusekatter/gåsunger" på trærne om våren.

Adele sin musikk.

 

Hva gjør deg glad? :-)

Fått tatovering

Hei:-)
Neida, har ikke tatt tatovering, heh.
Kjedet meg bare så jeg tegnet noen fugler oppetter armen. Litt sånn som Caroline Maria har, bare hun har ekte. Digger sånne fugletatoveringer på armen, det er så fint!
Kanskje jeg tar en sånn en dag :-)

Hva synes du om slike tatoveringer ?

Hvorfor jeg blogger

Jeg pleier egentlig ikke være flau over bloggen min. Men når det kommer til familie og slekt, kjenner jeg at jeg ikke syntes det er gøy når halve familien skal oppdatere og kommentere om hva du blogger om  hele tiden. Jeg vil jo selfølgelig ha lesere, men de bør vel nesten ha litt interesse av det jeg blogger om, og ikke meg som person? Vet ikke om dere skjønner det, for det er litt vanskelig å forklare, men dere skjønner kanskje at jeg ikke vil ha lesere som ikke bryr seg et sekund om hva jeg skriver om

min blogg skriver jeg om hverdagen min hovedsaklig. Om jeg en eller annen dag i uka skriver om hva jeg har på meg, skjønner jeg ikke hvem som tar skade av det. Jeg blogger jo for min egen del. Og om jeg ikke skriver om det som skjer i verden, eller det som går på nyhetene, så er det faktisk mitt valg. Nå sikter jeg ikke til noen som pleier, eller har kommet med kommentarer på hvordan jeg blogger. Jeg bare syntes det er litt kjipt å få høre flere ganger i uka, hvorfor jeg blogger om det, og ikke det. 


Men,
jeg er jo også superheldig som får så mange fine kommentarer fra lesere hver dag, så tusen takk til dere  

-Visst du har blogg, hvorfor blogger du ? :-)  

 

Selvtillit

Har fått et par kommentarer i det siste om selvtillit. Min selvtillit, hvordan man bygger opp den og hva som påvirker den. Tenkte jeg kunne skrive et eget innlegg om det, isteden for å svare på det i "ukas spørsmål".

Å Føle seg spessiell og unik er det mange som sliter med. Man ser på seg selv ofte og tenker at man er en i mengden, og syntest alle andre er bedre enn seg selv. De som sliter med dårlig selvtillit tar ofte de negative kommentarene til seg, og lar de positive gli forbi. Da påvirker ofte det negative selvtilliten og lar den bli lavere.

Tumblr_lfjee6msko1qa5wojo1_500_large

Å ha god selvtillit er ikke negativt. Mennesker med god selvtillit tør å være seg selv, ta egne valg og lar ikke seg tråkke på av negative kommentarer. Selvtillit handler jo først og fremst om hvordan du har det med deg selv og hvordan du ser på deg selv. Derfor er det så dumt for mange idag som sliter med dårlig selvtillit, at man lar seg tråkke på og tar til seg dumme kommentarer. De med lav selvtillit lar ofte andre ta ordet, lar andre komme fram i lyset for å la seg selv synke enda mer ned i skyggen.

Dsc06095_3_119710729_large

Jeg har ikke hatt så store problemer med selvtilliten min. Men merker at nå de siste årene har den blitt lavere. Selfølgelig kan jeg ramse opp mange ting som jeg kunne ønske var anderledes med meg. Alikevell må man lære seg å akseptere den man er og lære å leve med det. Noen tips som kan hjelpe på selvtilitten din kan være å prøve å tenke positivt om deg selv. Prøve å la være å se på alle "feilene" dine og heller fokusere på det du liker. Noe som er så utrolig irriterende når folk har god selvtillit, er andre som skal prøve å få den ned. Det er lov å ha god selvtillit og det er faktisk superpositivt. Du er ikke selvdigger når man har god selvtillit, selv om mange mener det. Det er faktisk kjempebra at man liker ting med seg selv og prøver å tenke postivit. Det er noe helt annet å være en selvdigger osv.

 Alle har dager der de føler seg penere eller bedre enn andre dager. Noen dager kan virke så triste og gråe, mens dagen etter kan være super. Selvtilliten til mange går opp og ned. Men visst du sliter med dårlig selvtillit, prøv å gjør noe med det. Allt blir mye lettere når man finner positive sider med seg selv, for alle har noen!

Ble et veldig langt innlegg, men håper jeg fikk fram poenget mitt!

-Har du god eller dårlig selvtillit ?

(bilder fra weheartit) 

 

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE

Se hva de har fått i butikken, påskeegg!
Liker du påskeegg ?

Hvil i fred

Jeg kommer til å savne deg kjempemasse Hoppen. Hadde elleve fine år med deg! Jeg er utrolig glad i deg.

DAISY mini perfumes by MARC JACOBS

heaven

I Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and ColoursI Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and ColoursI Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and ColoursI Love Justin Bieber Hoodie Top - All Sizes and Colours

Vil haaa!

- Tycks ?

 

Forbildet mitt

Tenkte jeg skulle ha et innlegg om forbildet mitt.

Kristen Stewart kjenner de fleste igjen fra Twilight, som Bella Swan. Hun er bare 21 år og har allerede spilt i mange kjente og store filmer.
Det jeg liker med henne er at hun liksom tør å være annerledes og ikke som alle andre. Hun går ikke rundt med et tonn sminke som mange andre kjendiser gjør, og tør å ha si egen stil.

-hvem er ditt forbilde ?

I miss the good old days

KINO

Skal på kino med verdens beste lillesøster nå, jul i blå fjell 2 som står på programmet ;-)
Snakkes senere, whop whop

Someday

// weheartit

Søtt, ikke sant ?

Live your life like you do in your dreams

Har hatt en kjempefin dag i dag!
Forteller mer om den senere:-)

Hva har du gjort i dag?

I know we'll always be FJORTISS 4 EVAH

UTROLIG GLAD I DEG Bertine<3 ( liiink til bloggen hennes)A red heart

Christmas nails

Weheartit

Søte, eller hvaa?

Sparkling sweater from bikbok

Må ha denne neste gang jeg er i byen. Looove
Tycks?

Stay positive

 

 

Seems like everybody's got a price

I wonder how they sleep at night.

When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop for a minute and
Smile

Why is everybody so serious?
Acting so damn mysterious?
Got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time

Gratulerer med dagen..

Bertine!  (<----link)


Håper du får en superduperdag (selvom det er tentamen)! 

 

283449_213678228681551_100001181277064_580637_6751677_n.jpg

// den gaaamle iphonen sin kvalitet! 

Julegleder

- Følelsen du får dagen før julaften
- Kosekvelder med familen
- Klementiner og julebrus
- Alle adventstakene i vinduene
- Klementiner og julebrus
- Å lese en god bok i mørket
- Når man går til skolen i mørket og gatelysene er på

Hva får deg i julestemning ?
- odaidenHei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits