fin start på ferien

Heisann!

Er så deilig at det endelig er høstferie. Idag dro mamma, min bror, Bendicte og jeg til byn. Vi var først litt på Lagunen før vi reiste ned til sentrum og spiste på Bølgen og Moi. Så utrolig god mat de har der! Jeg har også fått ryddet rommet og klesskapet mitt idag, noe som virkelig trengtes.  Resten av kvelden min går til film, snop og musikk. En herlig start på ferien!


Kommer et innlegg senere der jeg svarer på en del spørsmål dere har stilt meg. Så dersom du lurer på noe, gjerne spør før jeg har lagt ut innlegget :-)

-Hva skal du i ferien? 

 

back

Heihei

Jeg tenkte kanskje jeg skulle begynne igjen med bloggingen. Jeg savner å ha et sted der jeg kan poste bildene mine og skrive om hverdagen min. Så derfor tenker jeg å blogge et innlegg så ofte jeg kan. Det er ikke sikkert det blir hver dag. 

Denne sommerferien har vært den beste jeg har hatt hittil. Har tatt så altfor mange bilder, så jeg lagde en kjapt en kollasj med en liten oppsummering av ferien min :-) 

 

Håper dere alle har hatt en fantastisk fin sommer, og at dere vil fortsatt følge bloggen min :-)

pause

Heisann. Jeg tar pause fra bloggen frem til sommerferien er slutt. Kan godt hende jeg begynner igjen før ferien er slutt. Håper dere alle får en kjempefin ferie, vi snakkes!


heioghopp

Heisann! Siden bloggen min er en av de mest etterspurte bloggene i Norge følte jeg et ganske stort ansvar til å begynne å blogge igjen. Eller, jeg sluttet jo aldri. Tok bare en pause uten og gi beskjed til dere. Og  når jeg sier "dere", så mener jeg  mine tre venner, familien og meg selv. Neida, så gale er det vel ikke (enda)? De få ukene jeg har vært borte har jeg gjort det som jeg alltid har gjort når jeg ikke blogger: vært sosial, hatt et liv, ikke tatt bilder av meg selv, fokusert på skolen osv. Jeg har glemt å fortelle dere at bloggen fylte 2 år for ikke så lenge siden. Hipphurra. Bare jeg som synes det er utrolig at jeg fortsetter med dette? Når du har skrevet innlegg på en blogg i to år er det et ganske stort bevis på at jeg har fritidsproblemer.  Jeg har forresten gått tom for ideér til hva jeg skal blogge om, så kom med tips om hva dere vil lese om:-)

 

 

peplum top

                                                                                                                            

Denne langhelgen har gått altfor fort. I morgen er det tentamen og jeg føler jeg ikke er forberedt i det hele tatt.. Jaja. Kommer nok til å bli en hektisk uke med tentamner, prøver, Tinestaffeten og 17. mai. Heldigvis er det ikke lenge til sommerferie nå, arh jeg gleder meg sånn.. dagen i dag


 Hei til dere få som fortsatt gidder å trykke innpå bloggen min. Bloggen min er så dårlig for tiden at jeg føler katten min kunne gjort det bedre. Unnskyldningen blir vel skolen og at jeg skal ha konfirmasjon i helgen. Etter skolen idag dro jeg rett på konfirmasjonsmøte. Vi fikk på oss hvite kapper og så veldig fin ut. Så fine at jeg tror jeg sparer dere for bildene jeg tok. Resten av dagen har gått til øving til naturfagsprøven vi har i morgen om olje og gass. Passer bra for meg som har tenkt å bli oljearbeider i Nordsjøen. #lurtedere. Nå skal jeg lære mer om fossilt brennstoff og spise mer godteri. 

Ha en fin kveld! :-)

-Hva har du gjort på idag? 

 

 

 

last week


instagram -> @odalinnea

Den siste uken har det skjedd en del. Jeg har vært på arbeidsuke hos Tv2 og vært i Oslo på Justin Bieber konsert. Å jobbe hos Tv2 har vært veldig lærerikt og ganske så gøy. Har fått sett hvordan de redigerer, lager sendinger, programmerer etc. Justin Bieber konserten var utrolig! Har aldri vært med på noe så gøy før. Jeg er jo ikke en "superbelieber", men herlighet så gøy det var å bare være i Oslo når han var der. Stemningen før, under og etter konserten var helt utrolig.En opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Dagen etter konserten var jeg tilbake på jobb. Da var jeg utrolig trøtt og sliten. I tilegg til at jeg hadde vondt i halsen etter og sunget og skreket så mye. Men nå skal jeg opp på KRIK og så tar jeg helg. Det skal bli utrolig deilig å slappe litt av i helgen. Vi snakkes i morgen! 

 

portait//me

 

Jeg ville bare si tusen takk for all den postive responsen jeg fikk på mitt forige innlegg. Ble utrolig glad! Ha en fin kveld! :-) 

 

cafebesøk & antrekk


heihei

Idag har Thyra og jeg vært en tur på cafeen her i Vik. Vi drakk kaffe og koste oss. Etterpå gikk vi en tur rundt her i "sentrum" og nå har vi kommet oss hjem igjen. Planen for idag er vel å slappe av før jeg reiser opp på hytten igjen.. Vi snakkes! Ha en fin påskeaften. :-)

00:05


Idag var jeg en liten tur innom fetteren og kusinen min før båten gikk. Jeg og fetteren min Linus tok så båten senere på dagen. Nå sitter jeg godt plantet på favorittstedet mitt. arh det er så godt å komme seg litt bort. Planene for i morgen er vel å være med Thyra og ellers nyte at jeg har fri. Denne uken har jeg bestemt skal bli fin!! Men nå er klokken 00:05 og jeg er ganske så trøtt, så da snakkes vi vel i morgen, byebye.

-hva skal du i påsken? :-) 

going to town

Bilder fra byturen vi hadde med klassen på tirsdag.

Heisann! Endelig påskeferie! Dere aner ikke hvor glad jeg er. Denne uken har vært helt okei, har vært syk en dag, men er bedre idag. Nå går turen til byen sammen med resten av korpset. Satser på en fin ettermiddag! Ha en god påske, så snakkes vi senere :-) 

-hva skal du i påsken?

oda b. iden

today

 

Hei :-) Dagen i dag har gått til øving med korpset. Var utrolig sliten da jeg kom hjem og sovnet nesten med en gang, heh. Nå får jeg se hva planene blir utover kvelden, men skal nok mest sansynlig jobbe med innleveringen.. løvlaif

-Hva skal du idag? :-D

 

busybusybusy

instagram

Heisann! Har hatt en ganske travel uke, så har ikke blitt noe blogging. Hadde en rle presentasjon i dag om Frelsesarmeen som gikk supert! Ellers skal jeg skrive ferdig "boken om meg selv" til søndag, (norsk innlevering), i tillegg har jeg hatt mye lekser og annet skolearbeid. Skal prøve å få blogget i morgen, men lover ingenting :-) God natt !

-hva har du gjort på idag? :-) 

friday night

Dårlige bildeer, men meg atm + at jeg var veldig flink og ikke spiste godteri idag, credz til meg.

Aaah, så deilig med helg nå! Og enda deiligere er det at jeg ikke har noe store planer for helgen. Håper det blir fint vær så jeg kan få tatt noen fine bilder. Ellers så måå jeg få meg nytt design. hehe, blir aldri fornøyd.. 

-Hva er dine planer for helgen?

vinterferie


Endelig vinterferie. Har ventet på dette siden skolen begynte igjen etter jul, hehe. Skal bli så godt å få ski på bena igjen, og glemme alt som heter skole og lekser. Håper dere alle får en superfin uke, kos dere!

-Hva skal du/ har gjort i ferien? :-)

fin søndag


Har hatt en fin dag med verdens beste Benedicte. Håper alle dere andre også har hatt en fin søndag! :-) 

Hva har du gjort på idag? :-)

gårsdagens bilder

God morgen!  I går var det Nm i brass i Bergen. Og i og med at noen venner av oss skulle spille, så var vi med for å høre på. Spillingen gikk supert, og etterpå gikk Bertine og jeg litt rundt i byen en stund. Jeg har fått kjøpt noen fine ting, som dere får se senere :-) Håper dere hadde en fin dag i går, det hadde i alle fall jeg. Vi blogges!

-Hva gjorde du i går?

siste dag som fjorten

Hei alle fine.

Dagen i dag har vært ganske travel med matteprøve, lekser, øving,  rydding og planlegging av bursdag. Har bursdag i morgen, blir femten åår. Ikke lenger fjortis, yeah. Planene for i morgen er å være sammen med familen, og bare slappe av. Besøk blir det vel kanskje senere :-) 
Ha en fin kveld!

helgen min

 


Hei! Utrolig deilig med helg nå. Har ikke noen store planer, utenom kamp i morgen.  Ellers så skal jeg sove, spise og sove resten av helgen. Håper hver enkelt av dere får en super kveld/helg :-) 

 

-Har du noen planer for helgen?


today

hei fine lesere. 

Etter skolen idag ble Benedicte med meg hjem for å jobbe med engelskpresentasjonen vi har. Etter mye (hardt) arbeid, var planen å ta noen bilder ute. Bildene ble ikke så fine ettersom det blåste så utrolig mye.. Ellers, så har jeg fått meg kamerastativ, så det blir myee finere bilder på bloggen fremover :-) Håper dere har hatt en super dag! 

 


Hva har du gjort på idag? :-) 

 

ny uke, nye muligheter

Heisann :-) 

I nuet sitter jeg i sengen, nydusjet og  trøtt. Denne dagen har egentlig vært ganske fin, og en bra start på uken. Var veldig sliten etter konfirmantleiren som jeg var på i helgen, så sovnet ganske så tidlig i går. Hadde en superfin helg, med gode venner og mange herlige mennesker!  Etter skolen i dag slappet jeg bare av før jeg skulle på trening. Treningen var dessverre avlyst. Så får ta meg en ekstra joggetur til uken. Ellers så håper jeg dere får en kjempefin uke, så blogges vi. 

instagrambilde fra søndag.

Hvordan har din dag vært? :-) syvendeHei. Idag har dagen gått til rydding og lekser. Har også fått sovet en liten time etter skolen, haha. Ikke noe jeg pleier å gjøre, men tror jeg holder på å bli syk (....).  Kan si jeg allerede er dødslei skolen bare etter noen dager.  Men, det er vel de fleste. 

(.......dør av hvor klein bloggen min er, haha)

-hva har du gjort i dag? :-)

home

Utrolig deilig å være hjemme igjen. I og med at vi ikke har innlagt strøm der oppe, og det var minus femten ute, var det ganske kaldt, både ute og inne.  Så jeg har tilbragt den lille tiden der oppe i stilongs eller onepiece. (Haha ja, jeg var en av de som brukte alle sparepengene mine på onepiece da jeg var elleve.) 

-Har du hytte? 

 

sunshine

Bildet  er tatt for noen uker siden.

Hei! Har reist på hytta for et par dager. Satser på å få blogget et par innlegg, men kan ikke love noe. Ellers håper jeg å få stått litt på slalom her oppe, savner virkelig å ha ski på bena! 

-Hva har du gjort på idag? 

lille julaften


Denne dagen har gått til å slappe av med venner og familie, og pakke inn resten av julegavene. Jeg håper alle dere får en super julaften i morgen.

 

Let's start over again

Hei. Hadde jo stoore planer om å greie å blogge et innlegg hver dag fremover, men har ikke noe inspirasjon eller lyst til å blogge. Så venter til etter jul med bloggen, og starter heller ordentlig da. Soorry til "alle"  dere som fortsatt leser bloggen min, jaja, chill ironi. 

 peace, out. 

new york, bby


Hei. Om ikke mange timene så sitter jeg på flyet på vei til New York! Gleder meg uutrolig mye, kommer til å bli kjempegøy :-) Vet ikke om det blir så mye blogging der nede. I såfall snakkes vi om en uke!

- har du vært i usa før ? :-) 
this wednesday

Hei. Dagen i dag har vært kjeempe rolig. Tre timer med mat og helse, der vi lagde valgfri mat. Etter skolen ble jeg med hjem til Bertine. Nå skal jeg på trening. Ukens spørsmål kommer (mest sansynlig ) i kveld. 


hva skjer hos deg i dag ? :-)

bursdag

Var i bursdagsbesøk til Eline i går. Det var veldig koseligt. Jeg hadde kameraet med og tok en del bilder. Bare typisk at nesten ingen ble velykket... jaja.

-hva gjorde du i går ?

- hva synes du om bildene ?

7 timer


følte et happybilde passet bra inn til dette sutreinnlegget.

Om syv timer sitter jeg på skolen og har rleprøve. syv timer igjen, aarrrh. skole suger. neida. JODA. dette ble et teit og kort innlegg. sletter det sikkert i morgen. når jeg ikke er like trøtt som nå. har øvd til prøven i flere timer nå, men ingenting vil jo sitte...  vi snakkes. håper dere sover godt.

 

gårsdagen i bilder

Tenkte jeg kunne vise litt bilder og fortelle hva Eline og jeg gjorde i går.

12:00

Vi stod opp og bestemte oss for å ta oss en spasertur i det fine været.

13:30

Vi kom oss ut.(snikbilde av fine skoen til eline)

14:00

Vi gikk opp en evig lang bakke.(den evige bakken ^)

15:00

Vi gikk til Eline og bestemte oss for å lage sjokolade-cupcakes.


Et eller annet tidspunkt etter kl 16:00 spiste vi de gode cupcakene.


Hva gjorde du i går? Hva pleier du og gjøre på søndager ?


with eline

hei! 

Nå er Eline her. Hun sov her i natt. Planen for i dag blir å komme seg ut på en tur. Og senere bake cupcakes eller lignende. I går kveld såg Eline, mamma og jeg en skikkelig gråtefilm. Den het One Day. Tror det må være en av de tristeste jeg har sett. Ellers så er det alltid like koselig å ha Eline på overnatting. Mye latter! Hva skal du i dag :-) ? 

Ha en fin søndag!

good morning
god morgen! planenene mine  for idag blir vel å ta meg en tur opp i hallen. senere skal  jeg ta vaksine (ææææ), også skal jeg på øving i kveld. 

hva skal du i dag ? :-) 

f12#z&#sfg

akkuratt nå er motivasjonen så langt nede som den aldri har vært før. jeg orker ikke mer. er så utrolig lei. har bare gått to måneder og jeg er allerede drittlei. i tilegg så er været dritt. og jeg har ikke noe fint å gå med. kan ikke dagene gå fortere?  jeg vil ha høstferie. jeg trenger det.  men nok klaging  for dette innlegget. nå må jeg øve til prøve. fransk (....). 

instagram --> @odalinnea

Ha en fin kveld! 

sunday

heisann

kom  hjem fra øvingsseminar for en drøy halvtime siden.  har hatt en kjempefin helg. jeg hadde med kameraet, men det ble dessverre lite brukt.  nå skal jeg pakke ut og rydde rommet. og så skal jeg svare på ukas spørsmål senere. ha en fin søndag! hva har du gjort i helgen?

 

arkivbilde

hello sunday

 

 Instagram

Heisann! 

Akkurat nå har jeg nettopp kommet hjem fra gudstjeneste. Vi som er konfirmanter ble presentert og "vist" frem. Dagen i dag skal jeg bruke til å gjøre lekser. Jeg må skrive en autobiografi om meg selv og livet mitt. Kanskje jeg kan dele den med dere når jeg er ferdig ? hehe. Ellers så håper jeg dere får en suuuper søndag! Snakkes senere :-)

Hva skal du i dag?

thursday night

 

Hallo :-) 

I nuet sitter mamma, Nora og jeg og ser på film og koser oss med snop. Vi har en jentekveld siden pappa jobber på hytten og Ask har lagt seg. Kooselig å bare være oss jenter igjen, hihi. Filmen vi ser er forresten Dark Shadows, kjempegøy. Håper dere har hatt en super dag! Og er ikke sikker det blir så mye blogging i morgen, har det ganske travelt! 

Hvordan har din dag vært? :-)

tea with honey

 

Heisann! Våknet opp med en utrolig sår og vondt hals i dag tidlig. Så da lagde jeg meg litt te med honning, mmmm.  I nuet gjør jeg meg egentlig klar til kampen som jeg skal spille om ikke så lenge. Gleder meg veeldig. For dere som lurer spiller jeg altså håndball :-) Håper dere alle får en fin dag! 

Hva skjer hos deg i helgen?etterpå varer så lenge

Javell. Da er jeg blitt en av de mange som har blitt syk. Passet i grunn veldig dårlig denne uken. Neida. Joda. Det kom ikke akkuratt som et sjokk at jeg ble syk når nesten halve klassen er det. Men jeg gjør det beste ut av det. Nå drikker jeg te med honning, spiser norske epler og har  Lana Del Rey i bakgrunnen. Finnes ikke bedre. Også har jeg starter på en bok jeg har lest før: "etterpå varer så lenge". Den er utrolig bra. Har du lest den? ikke? neivell, les den. Jeg får krysse fingrene og håpe jeg blir bedre til i morgen.  Forresten har jeg ryddet rommet i dag. Jeg hater å ha rotete rom når jeg er syk. Don't ask why.Håper dere får en fin dag, klem.

-Er du frisk?


monday again

Da var det mandag igjen. Ny uke, nye muligheter. Idag skal bruke dagen på å gjøre lekser og slappe av. Så er det håndball litt senere idag. Håper bare ikke jeg blir syk denne uken, siden nesten halve klassen er syk, wups. Jeg lurer også på om dere hadde likte at jeg startet med å publisere noveller som jeg selv har skrevet på tentamner o.l ? haha er veeeldig usikker å om jeg kommer til å gjøre det, men hadde jo vært litt gøyt å få andre sine synspunkter på de osv.  Ellers så beklager jeg for suuper dårlige bilder for tiden, har iingen inspirasjon...  

arkivbilde

Hva har du gjort idag?

 

 

første septemberStikkord som beskriver dagen min;

Knarvikmila. Dugnad. Miljøvakt. Hotdog. Venner. Løp. Glede. Mgpjr. Snop. Brus. 

-Hva har du gjort på idag?

 

saturday

Heihei. Idag har vel så og si hele dagen gått til å gjøre dugnad. Først for Knarvikmila, og så for håndballen. Fikk heldigvis et par timer i mellom til å slappe av hjemme :-)Hva har dagen din gått til? :-)

 

tilbake på skolebenken

Hei og hopp. Begynte på skolen i dag. Var kjempekoslig å treffe alle igjen etter sommerferien. Vi gjorde ikke noe spesielt, fikk bare ut bøker og sånn. Tror dette kommer til å bli et laangt år. haha. Gruer meg allerede til mandag.. 

Også ville jeg bare si at jeg begynner å blogge som normalt igjen. Skal prøve å få til hvertfall et innlegg hver dag :-) 

Fine Celine <3

Håper alle sammen har hatt en super sommer!

-Når begynte du på skolen igjen? :-)

hyttelivet

Heii! Om ikke lenge så reiser jeg og familien min opp på hytten. Håper det er blir litt fint vær de dagene vi skal være der, så kanskje jeg kan få solt meg litt, hehe. Jeg har ikke blitt litt brun denne sommeren. Det har jo ikke vært sånn supermye sol i Bergen akkuratt. Og de dagene det har vært fint vær har jeg glemt å sole meg.

Kanskje jeg kan få blogget et innlegg eller to der oppe. Men vi skal bare være der til tirsdag, så dere overlever vel, hehe.  Hytta ligger på Vikafjellet dersom noen lurte: 40 minutter fra Voss :-)

Bilder fra frankrike :-)

-Hva skal dere de neste dagene?

Håper dere får en fin dag:-)

 

 

morning

Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits