jeg savner

Jeg savner den tiden da krangler ikke var noe mer enn hvem som skulle være hvilken barbie. Jeg savner den tiden pappa var den eneste gutten i livet mitt. Jeg savner den gleden jeg hadde første skoledag. Jeg savner den tiden da jeg sovnet på sofaen og våknet opp i sengen min. Den tiden da det eneste som falt sammen var legotårnet jeg hadde bygget opp. Jeg savner den tiden smerte ikke var noe annet en et skrubbsår på kneet. Jeg savner da det ikke fantes baksnakking og alle var venner med alle.   Tiden da mitt største mareritt handlet om spøkelser og monstrer. Jeg savner da alt var greit når man sa beklager. Jeg savner den tiden da jeg ikke trengte å finne andre veier enn den hjem. Den tiden da det å være sterk ikke hadde annen betydning enn å slå noen i håndbakk. 

 

 

 

 

bilde og tekst av meg. 

...


Opp, ned. Ned, opp.  motivasjonen er allerede på vei ned igjen og det samme er jeg. føler alt jeg har greid å bygge opp i det siste er på vei ned igjen nå. alt og alle. alt er så vanskelig. jeg er så vanskelig.. arh. 

 

langt langt borte

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var et helt annet sted. En helt annen by. Et helt annet land. Bare langt langt bort. 

jeg liker

jeg liker at det høst

jeg liker at det bare er to måneder til jul

jeg liker at det er mørkt om morgenen

jeg liker at jeg snart reiser til usa

jeg liker at jeg har hvit iphone

jeg liker onsdager

jeg liker når ovnene på skolen er varme

jeg liker å være uthvilt

jeg liker siri nilsen sin musikk

-hva liker du ? 

  

når alt faller sammen

 det er så rart at noen småting skal kunne ødelegge så mye. jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive til dere. er nesten tom for ord. det er vel kanskje fordi jeg ikke vet helt hva jeg føler akkurat nå. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med ting. jeg vil egentlig bare legge meg under dyna og håpe alt skal gå bra. tror jeg må prøve å sortere dette kaoset her. jeg kunne ønske ting ble lettere. det er så mye jeg vil si og ordne opp i. men det er ikke så lett når jeg ikke engang vet selv hva jeg vil. 


håper dere får en super helg! 

 

hold me, wrap me up.

uææ. hater å være syk. hater det. også min flaks at det er mitt i ferien. jaja. håper jeg blir bedre til i morgen. har vært inne i hele dag, og begynner å bli ganske rastløs. vil uut.  

Håper dere er friske. Ha en fin dag :-) 

hey, i'm okay

Livet mitt går veldig opp og ned. Ikke alle dager er like fine. Ikke alle dager er like bra. Men dette betyr ikke at jeg ikke har det bra. Selvom ikke alle dager er like bra så betyr det ikke at jeg ikke har det greit. Jeg har det supert for det meste. Man kan heller ikke smile og være glad hver eneste dag. Jeg kan hvertfall ikke. Jeg har egentlig et veldig hat/elsk forhold til livet. 

Tenkte jeg bare skulle si det til dere. Føler nemlig det har blitt en del "deppeinnlegg" i det siste. Men alikevell; ikke alle dager har oppturer. 

Hva har du gjort på/ skal i dag? :-) 

min septemberliste


-holde rommet mer ryddigt.

-spise mer sundt.

-trene hver dag.

-lese mer bøker.

-gå på café.

-være mer med venner.

-være mer ute.

-gi enda fler klemmer. 

-slappe mer av. 

Fikk denne idéen fra mayteresa sin blogg. Har du en septemberliste?

 

jeg liker

                                       

                                        

bilder fra weheartit

jeg liker at håndballen har startet igjen. jeg liker at det er fint vær i dag. jeg liker tirsdager. jeg liker parfymen min. jeg liker vesken min. jeg liker fuglereiret utenfor rommet mitt. jeg liker fine kommentarer. jeg liker korte skoledager. jeg liker kameraet mitt. jeg liker å reise. jeg liker shopping.  jeg liker denne dagen. -hva liker du?


fuck you, fuck everything, fuck life

Jeg hater når ting ikke går som planlagt. Når du har det helt supert også plutselig kommer en liten ting og ødelegger alt. Du får bare lyst til å isolere deg fra andre totalt. Du orker ingenting. Du gidder ingenting. Også nå som alt var så fint igjen. Hvorfor? Hvorfor er det sånn at en liten ting skal kunne ødelegge så mye. Det er da jeg stiller meg det spørsmålet: skal jeg bry meg? Skal jeg bry meg om hva andre sier til meg, når det får meg til å føle meg så elendig? Jeg prøver å ikke bry meg. Jeg lover meg selv hver gang at jeg ikke skal bry meg. Men jeg klarer det ikke. Jeg knekker sammen, og blir svak igjen. 

 Hei, jeg heter Oda Linnea og er en jente på femten år fra Bergen. Jeg blogger hovedsaklig om hverdagen min, samt foto og mote. Jeg bruker kameraet Canon eos 550d + 50mm f/1.4.

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: odalbi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits